Karriere

Karriere

A/S Ninolab er en del af Ninolabgruppen, som er en koncern bestående af fire selskaber: 

AB Ninolab, AB Nino Labinteriör, AB Wållgrens Kyl og AS Ninolab (DK). 

I alt er vi 78 ansatte med en omsætning på 200 MSEK. 

AB Ninolab har siden 1965 leveret laboratorieudstyr og service til svenske laboratorier på sygehuse, forskningsinstitutioner og i industrien. 

Vores målsætning er at tilbyde markedet et bredt udbud af apparater og basisudstyr. 

Vi repræsenterer og markedsfører 50 etablerede leverandører og vi arbejder bl.a. indenfor områder som nedkøling (ned til -190°C), opvarmning (op til 1800°C), CO2-inkubatorer, vandrensning, laboratorieopvaskemaskiner, autoklaver, renrumsovervågning, LAF-bænke, vejning og klargøring. 

Det svenske hovedkontor er beliggende i Upplands Väsby nær Stockholm og i Sverige findes der yderligere lokalkontorer i Kungsbacka og Lund. Det danske datterselskab har hovedkontor i Solrød Strand. 

Vi er et foretagende med en stærk team-ånd, hvor alle er lige vigtige, når det drejer sig om at nå vores mål. 

-- o --

A/S Ninolab i Solrød Strand søger Produktspecialist med laboratorie erfaring.

AB Ninolab har siden 1965 leveret laboratorieudstyr og service til alle typer laboratorier på sygehuse, forskningsinstitutioner og i industrien. Vores målsætning er at tilbyde markedet et bredt udbud af apparater og basisudstyr. Hos A/S Ninolab er vi et mindre firma med en stærk team-ånd, hvor alle funktioner er lige vigtige, når det drejer sig om at nå vores fælles mål. 

I arbejdet som produktansvarlig sælger indgår bl.a. arbejdsopgaver som: 

Kundebesøg, salg og markedsaktiviteter blandt andet i forbindelse med messer og udstillinger. Løbende kontakt med leverandører, samt uddannelse hos disse. Budgetansvar og udvikling af salget af produkter inden for ansvarsområdet. Planlægning og markedsføring i samarbejde med kolleger. Tilbudsskrivning og løbende opdatering af kundedatabasen i vores forretningssystem Pyramide. Planlægning af installationer i samarbejde med vores serviceafdeling 

Personlige egenskaber: 

Du har en god social kompetence og samarbejdsvilje, som er nødvendig i dit daglige arbejde med kollegaer, kunder og udenlandske leverandører. Du trives med eget ansvar, og kan arbejde selvstændigt og løsningsorienteret. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Du er fortrolig med Office-pakken og arbejde i CRM systemer. Erfaring inden for arbejde på laboratorium og/eller arbejde med salg af laboratorieudstyr vil være en klar fordel. 

Du har kendskab til celledyrkning, fermentering, og allerhelst have arbejdet med dette. Stillingen kræver at du har kørekort kategori B. Stillingen er fuldtids og med tiltrædelse snarest muligt. 

Vi tilbyder firmabil, mobiltelefon, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Ansøgning og CV sendes til: Administrerende direktør Ebba Glückstadt på egl@ninolab.dk 

Vi ser frem til at høre fra dig snarest muligt. 

Mere om os og vores produkter findes på vor hjemmeside www.ninolab.dk.